woensdag 20 oktober 2010

Kaart als cadeautje

Deze kaart heb ik gemaakt als cadeautje voor een vriendinnetje van mijn dochter die vrijdag jarig is.




















Het meisje is van CC Design, het bankje komt uit een set van Ollyfant.
Het papier met de vlinders is volgens mij van Echo Park.


Hier een detail van de stempel. Ik heb weer gekleurd met de Copic (E57-35-33, E000-50-51-93, Y13-15-17, B0000-00-02 en E37-35-33 voor het bankje). Gras is gedaan met YG63-67-G99.









Aan de binnenkant heb ik met designpapier een envelopje gemaakt waarin geld gedaan kan worden. Ook heb ik daar de naam van het jarige vriendinnetje gestempeld.
















Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden.

Groetjes, Marjolein

woensdag 13 oktober 2010

Jongenskaart

Ik heb weer eens een jongenskaart gemaakt. Ik vind die toch altijd moeilijker om te maken. Je hebt toch de neiging om met de bloemen en kantjes te gaan versieren. Deze kaart is gemaakt naar een sketch van Crafty Creations, ik was alleen weer eens te laat om nog mee te kunnen doen met de challenge ....





















De stempel is van The Greeting Farm, het is een scouting jongetje. Het papier met de ruitjes is van Basic Grey Oliver en het groene bloemaptroon op de achtergrond is van Prima Marketing Second Wind collection.

Ik heb nog een detailfoto van het gezicht en de pet gemaakt:




Hij is gekleurd met Copic Markers. Kleuren:
- Huid: E50-51-53-93
- Haar: E37
- Kleding: YG06-G14-G17-BG01-BG05-BG09



Het lintje en de brads komen uit eigen voorraad. Ik vind de brads hier wel kunnen, zo kan je de kaart toch nog een beetje versieren.

Bedankt voor jullie leuke reacties!

Prettige dag verder,
Marjolein

zondag 10 oktober 2010

Eindelijk: een kaart.....

Je hebt van die periodes en dan wil het gewoon niet. Gebrek aan tijd, gebrek aan inspiratie, wat dan ook, maar er komt niets uit je handen. Zo'n periode had ik de afgelopen 1,5 week. Ik was de kerstkaarten even zat, maar verder kwam er ook niets.

Tot vandaag! Eindelijk had ik weer zin (en gelukkig ook tijd) om wat te maken. Dus maar eens even de verschillende challenge blogs afgegeaan op zoek naar een sketch die me aansprak. Die kwam ik tegen bij Friday Sketchers. Ook zag ik nog een leuke challenge bij Stamptacular Sunday: BFF (Buttons, Flowers, (the word) Friend(ship)). En deze kaart is het geworden.





















Het papier komt weer uit het paperpad Pyrus van Basic Grey. De stempel van de eekhoorns is uit de set Forest Friends van The Greeting Farm. Natuurlijk weeer gekleurd met de Copics: E31-33-35-37, G85-99, W7.
De afbeelding is uitgestanst met een Nellie Snellen stans. De achtergrond, zowel bij de afbeelding als bij de tekst, is gesponst met Distress Ink Old Paper.



Zo dat is alweer best een bericht alles bij elkaar. Ik hoop nu dat de inspiratie blijft zodat ik deze week nog 1 of 2 kaarten kan maken. Volgend weekend ben ik het hele weekend naar het Copic Event. Oh, daar kijk ik nu al zo naar uit!

Challenges:
- Friday Sketchers: sketch # 123
- Stamptacular Sunday: challenge # 80
- Stampin' for the weekend: challenge # 48 Autumn inspiration

Groeten,
Marjolein

vrijdag 1 oktober 2010

Voorlopig even de laatste kerstkaart....

Want ik kan ze onderhand niet meer zien, het wordt weer tijd voor wat anders. Maar ik ben toch nog wel tevreden over hoe deze geworden is. Ik heb weer de rendieren van Penny Johnson voor Stampavie gebruikt. Ze blijven leuk en het formaat is echt super voor op een kaart.





















Het gebruikte papier is van Basic Grey Jovial.

Ik heb weer gekleurd met de Copics:
- Rendieren: E31-33-35
- Strikken, halsband: R35-46-59, Y17
- Mistletoe: G07, R46
- Gewei: W1-3

De kaart heb ik gemaakt naar de sketch van Create4fun.

Alvast een prettig weekend iedereen!

Marjolein