woensdag 24 november 2010

Kerst maar niet traditioneel

Zo, zomaar mijn tweede bericht voor vandaag. Ik had nog een kerstkaart gemaakt in kleuren die je normaal niet zoveel gebruikt. Kijk maar:


Het papier is weer van Basic Grey Jovial en de tekststempel van Eline's Vintage Christmas. Het draakje heet Smookie en is een Nellie Snellen stempel. Hij is zo leuk om te kleuren. Uitgestanst met een Nestabilities stans en daarna de randen beïnkt met Distress Inkt.

Ik wil met deze kaart meedoen met de volgende challenges:
- Fussy and fancy friday challenge : Christmas with no Red or Green
- Totally Gorjuss # 57: Not so traditional

Groeten,
Marjolein

Gewonnen!

Joehoe, ik lees net op het weblog van Jaque dat ik gewonnen heb bij de Sunday Sensations van Magnolia-licious. Iedere week geven Diana van Magnolia-licious en Jaque één of meer stempels weg. Het enige dat je hoeft te doen, is je opgeven op het blog van Jaque en dan maak je kans. Iedere zondag kan je je opnieuw opgeven en woensdag wordt de winnaar dan bekend gemaakt.

De prijs deze week was de volgende:

En Diana van Magnolia-licious zou er nog een surprise stempel bij doen. Ik ben echt helemaal opgewonden nu dat ik gewonnen heb. Zo gauw ik de stempels binnen heb, zal ik er een kaartje mee maken.

Als jullie ook mee willen doen om kans te maken op echt super gave Magnolia stempels, kijk dan op het blog van Jaque.

Groetjes van een superblije Marjolein

zaterdag 20 november 2010

Daar komt de postbode!

Althans op mijn kaartje dan wel te verstaan. In het echt schijnen ze deze week weer een aantal dagen niet te komen.....


Ik vind deze postbode zo leuk om te kleuren, heb hem al voor een aantal kerstkaarten gebruikt. Ik heb hem gekleurd met de Copics in de volgende kleuren: E93-95-97 (broek, pet, sjaal), R35-46-59 (jas), E43-44-47 (tas en schoenen) en E50-51-53-93 (huid). De stempel komt uit een kerstset van het Kruidvat, evenals de tekst. Het papier is van Basic Grey Jovial. De knopen komen uit een set van Kars. De achtergrond achter de postbode heb ik bewerkt met Distress Ink Old Paper.

I would like to participate in the Top Tip Tuesday challenge for this week. My top tip sor this week was to use Distress Ink for the background. With this you can make your background more fitting with the rest of your design papers.


Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- Cute Card Thursday #139: Sketch
- Top Tip Tuesday #10: Buttons
- Stampin for the weekend #51: Winter

Groetjes,
Marjolein

vrijdag 19 november 2010

Huwelijksjubileum

Vorige week heb ik een kaart gemaakt voor mijn oom en tante die 25 jaar getrouwd waren. Ze gaven dat weekend een brunch. We hadden met zijn allen een cadeau gedaan, maar ik wilde toch niet met lege handen komen. Vandaar de kaart.





















Het papier is van Basic Grey Capella. De ring is een stans van Joy Crafts. Het zilveren lint heb ik op de markt gekocht. De ovale stans waar de tekst op staat is van Nellie Snellen.

Ik wil met deze kaart meedoen met de volgende challenge:
- Simon Says Stamp: Sparkle

Prettig weekend!
Marjolein

donderdag 11 november 2010

Zwemdiploma

Komende zondag moet een vriendje van ons afzwemmen voor zijn A-diploma. We gaan er natuurlijk van uit dat hij het haalt, dus heb ik maar alvast een kaartje gemaakt.


De stempel is van Ollyfant. Ik heb hem gekleurd met de Copics in de volgende kleuren:
- Huid: E000-50-21-93
- Haar: E42-44-47
- Zwembroek: B93-95-97
- Handdoek: B0000-00-02

Het papier komt uit een oud blokje van de Action. De knopen komen weer uit de voorraad van mijn schoonmoeder, nog een stukje scrappersfloss toegevoegd om het af te maken.

Ik wil met deze kaart meedoen met de volgende challenges:
- Cute Card Thursday # 138: Anything goes
- Crafty Creations # 93: Buttons

Groeten,
Marjolein