zaterdag 29 januari 2011

Love you

He he, het is weer gelukt, er is een kaart af. De afgelopen weken kwam er echt niets uit mijn handen. Ik ben op 1 januari met een nieuwe baan begonnen en dat vergde toch best veel energie. Zoveel dat ik 's avonds alleen nog maar op de bank wilde ploffen.

Gisteren zag ik de nieuwe sketch bij Friday Sketcher's en die wilde ik wel proberen. Verder nadert Valentijnsdag met rasse schreden, dus ik dacht dat ik dat mooi kon combineren.


Ik heb voor het eerst een Tilda gekleurd voor deze kaart en snap nu waarom mensen er zo weg van zijn. Ze is superschattig en heerlijk om te kleuren. Het papier is van BoBunny Crush. Het kant heb ik op de markt gekocht. Het is nu jammer dat het wegvalt achter het plaatje en de tekst maar er staan hartjes op. De tekststempel komt uit een set van Hero Arts. De rand is gestanst met een stans van Martha Stewart.

Tilda is gekleurd met Copics. Ik heb voor het eerst een andere combinatie voor het gezicht gebruikt: E000, E50, E21 en E93. Ik vind het wel mooi geworden. Verder E35-YR23-Y23 voor het haar, R83-R81-RV10 en R29-27- blender pen voor de kleding.

Verder nog wat parels ook van BoBunny gebruikt en de roosjes komen van Xenos.

Ik wil met deze kaart meedoen met de volgende challenges:
- Friday Sketchers: Sketch # 139
- Charisma Cardz Challenges: # 4 Valentines / love
- Bunny Zoe's Crafts: # 8 Love is in the air
- Totally Gorjuss: # 65 As you like it (I love this Magnolia stamp and pink)

Groetjes allemaal,
Marjolein

maandag 10 januari 2011

Kaartje voor een ziek vriendinnetje

Een teamgenootje van mijn kinderen is al een tijd ziek. Het gaat echt af en aan met haar. Geregeld proberen we haar een kaartje te sturen om haar wat op te vrolijken. Deze heb ik gisteren gemaakt:

















Het papier is van een nieuw blokje dat ik laatst gekocht heb, het heet So Cute en is van Prima. De stempel is Lil' Bug Emma van C.C. Designs. De bloemen zijn gehaakt en komen volgens mij van Xenos, maar dat weet ik niet meer zeker.

Ze is gekleurd met de Copics in de volgende kleuren: E50-51-53-93 (huid), E41-43-44 (sokken), R81-83-85 (schoenen en pakje), YR23-E35-E57 (haar) en BG0000 en B00 voor haar vleugels. De vleugels heb ik daarna ook nog bewerkt met de Spica pen zodat ze glimmen.

Ik hoop dat dit vrolijke kaartje haar een beetje kan laten lachen, zo ziek als ze is.

Groetjes,
Marjolein

woensdag 5 januari 2011

Babykaart

Binnenkort komt er in de familie weer een baby bij, dus was het hoog tijd om aan de babykaarten te gaan. Vandaag één voor een meisje, die voor de jongen komt later. We weten nog niet wat het wordt, dus moeten we overal op voorbereid zijn.


Het papier komt allemaal uit een Mickey Mouse blokje dat ik ooit eens bij de Action heb meegebracht. De stenpel komt ook uit een babyset van de Action. De rand is gemaakt met een pons van Martha Stewart (Optic Dot). De tekst komt uit een Eline's vintage set voor Marianne Design. De bloemen zijn E-line van Prima. Ik heb ze met de airbrush zelf gekleurd. De brads komen bij Xenos vandaan, daar hebben ze soms ook zulke leuke dingen voor weinig.

De gebruikte kleuren Copics zijn: E44-47-49, R11-02, E50-51-53.

Ik wil met deze kaart meedoen met de volgende challenges:
- Simon Says Stamp : New beginnings (new baby)
- Creative Card Crew: New beginnings
- Papertake Weekly Challenge: Anything goes

Groetjes,
Marjolein