woensdag 30 maart 2011

Feestje

Deze kaart heb ik gemaakt voor een collega die vandaag jarig is. Nu was ik vandaag niet op het werk, dus leg ik hem morgenvroeg op haar bureau. Nu maar hopen dat ze hem vanavond niet al hier ziet.


Dit schattige verjaardagsmeisje is van de Greeting Farm. Na het kleuren met Copics (E000-50-21-R11-20, BG32-15-49, YG21-23, Y11-YR21-23) heb ik haar uitgestanst met Spellbinders. De vilten bloem heb ik bij de Blokker vandaan en de brads komen van Xenos. De tekststempel komt uit een set van het Kruidvat. Het vrolijke papier is van Crate Paper.

Fijne avond nog,
Marjolein

zondag 27 maart 2011

Gitaarspeler

Vandaag een kaartje met een stempel van Gillian Roberts voor Stampavie. Ik moest een jongenskaart maken en vond deze wel grappig.


De sterren zijn gemaakt met Nestabilities, toch iets leuks dat je ook op jongenskaarten kunt gebruiken.


Ik heb natuurlijk weer gekleurd met de Copics in de volgende kleuren: BG02-05-09 (broek), Y15-17-38 (shirt), E42-44-47 (haar), E000-50-21-R20 (huid) en C3-5-7 en E23-37 (gitaar).

Verder nog wat brads van de Xenos en wat rick-rack lint. Het papier is van Kars Vector. Daarin staan heel veel mooie jongens motieven.

Ik wil met deze kaart meedoen met de volgende challenges:
- Everybody-Art-Challenge #134: Happy Birthday
- Charisma Cardz Challenges #12: Birthday for a teen
- Let's ink it up #11: Die cuts/punches

Groetjes allemaal,
Marjolein

dinsdag 15 maart 2011

Swap-kaart voorjaar

Goedenavond,

Op de club Kaarten maken met Tiets hadden we een swap. Hierbij maakte iedereen een kaartje en verstuurde dit samen met nogmaals het materiaal waarvan je het kaartje gemaakt had. Dit stuurde je dan naar de volgende op de lijst die van dit materiaal dan weer een ander kaartje maakt. Het thema voor deze swap was Voorjaar en dit is het geworden:


Ik heb een easelkaart gemaakt. De stempel is van Ollyfant en heb ik gekleurd met Copics (E000-50-21-93, E18-09-YR07-04, RV91-93-95, YG21-23, W0-1-3). Achter de stempel een Lacey Circle van Spellbinders. Het papier is van Basic Grey Kioshi. Verder nog aardig wat creatables gebruikt (hart, bloemen, blaadjes) en een Martha Stewart vlinder.

De tekst komt ook uit een set van Marianne Design en is uitgestanst met een label van Spellbinders.

Vandaag heb ik ook mijn kaart en pakketje gehad van de persoon die voor mij iets moest maken, dus daar ga ik vanavond of morgen mee aan de slag.

Groetjes,
Marjolein

woensdag 9 maart 2011

Tentkaart

Zo, alweer een nieuw model kaart geprobeerd, ditmaal een tentkaart. Leuk hoor, geeft weer een heel ander effect.


Het papier is van Basic Grey Hopscotch, ik vind dit echt een super papierlijn, heel vrolijk en voorjaarsachtig. De tekst komt uit een set van Marianne Design. Het hart is ook een Marianne Design creatable. De vlinder is gemaakt met een stans van Martha Stewart.

Hier nog een zij-aanzicht van de kaart zodat je goed het model kan zien.


Ik wil met deze kaart meedoen met de volgende challenges:
- Top Tip Tuesday #25: Birthday Challenge
- Craft your passion #48: Anything goes
- Cute Card Thrusday #154: Signs of spring
- Simon says challenge: Anything goes

Zo, ik ga zo met de kids maar eens even shoppen om een begin te maken met de voorjaarskleding. Ze zijn natuurlijk weer overal uitgegroeid. Prettige middag en tot later,

Marjolein

zondag 6 maart 2011

Mannenkaart

Hoi allemaal,

Zo weer eens een mannekaart gemaakt. Vaak als ik een verjaardag heb, ga ik door mijn doos met kaarten en dan overheerst toch het paars en roze. En dat vind ik toch echt niet kunnen voor een man.

Afgelopen week had het kaartenmaakvirus mij opeens weer te pakken. Deze kaart zat al helemaal in mijn hoofd (inclusief papier) voordat ik hem ging maken. Hij was dan ook eigenlijk zo klaar, het kleuren kostte nog de meeste tijd.


De stempel heb ik afgelopen week bij Doe@ding gekocht. Het is een stempel uit de Laurence collectie van Stampavie. Ik heb hem gekleurd met de Copics in de volgende kleuren: B93-95-97, YG21-23, E13-15-27, E35-93, Y13-15, YR18, C1, W5 en de Spica glitterpen. Best veel kleuren vind ik voor één zo'n plaatje.

Het papier is van Basic Grey Marjolaine. De brad is een stitched brad uit diezelfde collectie. Ik zie alleen net dat er een hele grote schaduw van die brad op de foto zit, ach dat lekkere zonnetje heeft ook z'n nadelen.
De tekst komt uit een Hero Arts set. Ik heb hem gestempeld op een Spellbinders label, waar ik een lintje doorheen geregen heb.

Nou, ik ga nog even van het lekkere zonnetje genieten voordat ik morgen weer aan het werk moet.

Groetjes,
Marjolein

donderdag 3 maart 2011

Lief Magnoliaatje

Zo daar was weer een kaart, heb al lang niets laten zien. Dit is een nieuw soort model kaart voor mij, volgens mij wordt het een gatefold kaart genoemd (verbeter me als ik het mis heb hoor). Ik kan nu al wel zeggen dat ik zeker meer van dit soort kaarten ga maken, vond het super om te doen.


Dit lieve Magnoliaatje is natuurlijk weer gekleurd met Copics in de volgende kleuren:
- Huid: E50-51-53-93
- Haar: E31-35-57
- Broek: YG00-13-17
- Shirt: E21-23 + blender

Het gebruikte papier is van Basic Grey Olivia. De twee hoeken zijn gemaakt met een nieuwe Spellbinders set, oh zo mooi met hoekjes en randjes en ornamentjes!

De tag binnenin is van Marianne Design. De hart stempeltjes komen uit een Bo Bunny set, net als de pareltjes op de voorkant.


Ik wil met deze kaart meedoen met een aantal challenges:
- Crazy 4 challenges C4C76: Use flowers on your card
- Papertake weekly: Anything goes
- A spoonfull of sugar # 141: Tags
- Top Tip Tuesday # 24: Use your favourites (Gatefold card and Magnolia image)

He, het was weer heerlijk om wat te knutselen. Hoop dat ik de komende week nog een avondje kan vinden om lekker te fröbelen.

Groetjes allemaal,
Marjolein