donderdag 28 juli 2011

Pink birthday

Hoi allemaal,

Vanavond nog een kaartje gemaakt naar de sketch van Sketch Saturday deze week. Ik vond hem zo leuk, die moest gebruikt worden.


De stempel komt weer bij Boekenvoordeel vandaan. Deze lieve dame met duif is gekleurd met de Copics:E000-00-21-93 voor de huid, YR23-YR21-Y21 voor het haar, R35-22-20 voor de jurk en W0-1-3-5 voor de duif en de schoenen.

Het papier is van My Mind's Eye Stella & Rose Hazel. De randpons is van Avec en de bloemen zijn gestanst met een creatable van Marianne Design. De tekststempel is van JustRite.

Ben zelf niet helemaal tevreden met de kleuren en de bloemen, maar het was wel een leuk kaartje om te maken.

Ik wil met deze kaart dus meedoen met de challenge van:
- Sketch Saturday: Week #165

Groetjes allemaal en alvast een prettig weekend!
Marjolein

zaterdag 23 juli 2011

En weer het papier uit de Cardkit

Ook deze kaart is gemaakt met het papier van Pion Design uit de cardkit. Deze keer er wel iets meer mijn eigen stijl van gemaakt, met cute stempel. Deze stempel en de tekst stempel komen beide van het Kruidvat, hier hebben ze best vaak leuke dingen net als bij Boekenvoordeel en Xenos. Vaak een leuke voordelige aanvulling op je andere spullen.


De stempel is ingekleurd met de Copics in de volgende kleuren:
- Kleding: BG93-96 (oud gemaakt met C0 en C1), E41-43-44
- Huid: E000-00-21-R20
- Haar: E11-15-18

De hartjes stansen zijn van Xcut (Docrafts) en de bloemen zijn Creatables van Marianne Design. Het kant komt ook uit dezelfde kit als het papier. Onderaan nog een rand gestanst met een Martha Stewart stans.

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- Pink Sketch Challenges: Sketch # 2
- Totally Gorjuss: Challenge 90 Punch or die
- Stamp something: Something embellished (My favourite embellishments are ribbon and die cut flowers)

Groetjes,
Marjolein

donderdag 21 juli 2011

Vintage kaart

Zo eindelijk weer een kaartje gemaakt. We hebben er de afgelopen weken een aardige verbouwing opzitten. Alle kozijnen en deuren zijn vervangen door kunststof kozijnen. Nou hoef je dat niet zelf te doen, maar wel moet alles weer schoongemaakt en van gordijnen en lamellen paste ook niet veel meer. Daar ben ik dus druk mee geweest en niet met kaartjes maken.

Vorige week ontving ik voor de eerste keer de cardkit van Simpel Scrappen. Leuk zo'n verrassing als je de envelop open maakt. Deze keer een mooie stapel vintage spulletjes, met papier en plaatjes van Pion Design.


Al het papier, behalve het ribbelkarton onderop de kaart komt uit de cardkit. Ook het jute , de bloem en het plaatje zaten in de kit. Uit mijn eigen voorraad nog 2 brads toegevoegd. De tekststempel komt uit een set van Boekenvoordeel. Alle randjes, de bloem, het jute en het ribbelkarton heb ik geïnkt met Distress Inkt Vintage Photo. De twee knoopjes zijn geen echte knoopjes, maar gestanst uit kraft cardstock met stansen van Marianne Design en Nellie Snellen.

Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van Craft us Crazy: Anything goes.

Ik hoop dit weekend nog een kaartje te maken met spullen uit het pakket.

Groetjes allemaal,
Marjolein

zondag 3 juli 2011

Somtheing old, something new

Dat is de challenge deze week op My Mum's Craft Shop Challenges deze keer. Leuk idee om oude aankopen en je nieuwste te combineren. Ik heb deze kaart gemaakt.


Eens een kaart in een heel andere stijl dan ik gewend ben te maken. Meestal ben ik toch van strak en modern en deze heeft toch een beetje vintage-romantische uitstraling vind ik.


De stempel is van Bildmalarna en die heb ik echt al tijden, maar nog bijna niet gebruikt. Hetzelfde geldt voor het design papier. Dat is Basic Grey Curio, super mooi, maar ik grijp vaak toch naar fellere kleuren, merk ik. Het lint komt van de markt. Allen randjes heb ik oud gemaakt met Distress Inkt Vintage Photo.

Stempel is weer gekleurd met de Copics in de volgende kleuren:
- E95-RV42 en E93-YR00 voor de jurk, ik moest de tweede kleur telkens over de eerste kleur heen gebruiken omdat gebruiken omdat de kleuren anders te helder bleven.
- YG61-BG93-BG96 voor de schoenen
- E41-43-44 voor de hoed
- E000-00-21-R20 voor de huid
- E29 voor het haar

De tekststempel is nieuw en komt uit een cling set van JustRite die ik onlangs gekocht heb. Ook de nestabilities waarmee ik de tekst heb uitgestanst is nieuw,het zijn de Floral Doily Motifs.

Ik wil met deze kaart meedoen met de challenge van:
- My Mum's Craft Shop Challenge: # 12 Something old, something new (The stamp and the design paper are old, the text stamp and the nestability I used to cut it out are both new)

Groetjes allemaal,
Marjolein