woensdag 23 november 2011

Weer een klaar!

Zo weer een kerstkaartje klaar. Deze keer in niet-traditionele kerstkleuren. Dit papier van Little Yellow Bicycle zat afgelopen week in de Cardkit van Simpel-Scrappen. Alle randen van de blokjes zijn gedistresst.


Het kerstornament komt uit een set van Boekenvoordeel en is gekleurd met de Copics (BG45-49, YG93, C3) en afgewerkst met wat stickels. Verder met mijn Slice nog wat sterren gesneden uit restjes van het designpapier en een sneeuwster in het hoekje.

Met deze kaart wil ik meedoen met de challenges van:
- Sketch Saturday: Sketch #182
- Everybody-Art-Challenge: #169 Christmas card

Vanmiddag nog even wat boodschapjes doen en dan verder met de kinderen aan hun surprises voor school.

Groetjes,
Marjolein

woensdag 16 november 2011

Mannenkaart

Die zijn toch over het algemeen een stuk moeilijker te maken, vinden jullie ook niet. Ik grijp toch normaal erg makkelijk naar lintjes en bloemen... Maar vrijdag is een vriend van ons jarig en de voorraad mannenkaarten was op. Vanochtend dus maar even een nieuwe gemaakt.


Eigenlijk ging dit kaartje nog best makkelijk. Ik had op de Kreadoe het paier Off to school van Fancy Pants gekocht. Hier zitten leuke schoolpapiertjes in, maar ook deze met de sneakers. De stempel is gekleurd met Copics (E000-00-21-93, G21-28, R35-27, E42-43-44-47).


De twee knoopjes (je moet toch wat aan versiering op zo'n mannenkaart) zijn gemaakt met een Nellie Snellen Multiframe. De tekst is van Marianne Design en gestempeld met Brilliance Ink. Ik ben pas overgestapt op deze inkt voor teksten omdat ik hem wat duidelijker vind stempelen. Wat gebruiken jullie voor inkt voor je teksten?

Al met al ben ik best tevreden hoe de kaart geworden is. Deze kan morgen op de post, maar ik zal er de komende tijd nog wel wat meer moeten maken voor de voorraad.

Groetjes, Marjolein

woensdag 9 november 2011

Kerstkaart

Ik zal nu toch echt hard aan de kerstkaarten moeten, anders wordt het niets dit jaar. Heb de afgelopen weken niet veel inspiratie gehad, maar ben dit weekend met mijn dochter naar de Kreadoe geweest en daar kwamen toch weer wat ideetjes op. Deze keer dan ook een kerstkaart met een stempel die ik op de Kreadoe gekocht heb. Het is een stempel van Molly Blooms, een merk dat ik nog niet kende, maar erg leuk...moest me inhouden om er niet meer mee te nemen.


Dit keer is het een eenvoudig kerstkaartje geworden, want ik moet er nog een aanrdig aantal. Het gebruikte papier komt van de Trekpleister en van de Action. De tekst komt uit een set van Boekenvoordeel. Tekst uitgestanst met een Nestability tag en een lintje erdoorheen.


Hier nog een close up van de stempel (Oei, zie nu dat ik niet erg netjes gekleurd heb vandaag...). Ik heb gekleurd met Copics in de volgende kleuren: R27-29, G94-99, C5-7, W00-1, E13 en YR16. Verder nog wat stickels gebruikt op de slinger en wat sterren-bling om de vling in het papier terug te laten komen.

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- Charisma Cardz Challenges: #44 Cutesy projects
- Party Times Tuesdays: #41 Bling it on
- Heart Song Inspirations: #23 Anything goes
- Papertake Weekly: Christmas Card

Ik ga zo proberen nog een kaartje te maken, ik hoop dat ik nu weer wat vaker een berichtje op mijn blog kan plaatsen met nieuwe kaarten.

Groetjes, Marjolein