woensdag 9 februari 2011

Nog maar een Valentijnskaartje (en een award!)

De challenges voor valentijnskaarten zijn echt niet te tellen op het moment. Hoewel ik meestal geen kaartje stuur, vond ik deze stempel toch wel erg leuk. De stempel is van Country Companions Lover's Lane. Ook het tekst stempeltje zit los bij deze set. De tekst is recht, maar ik heb hem gebogen op een acrylblok geplakt en toen erbij gestempeld.


Al het design papier is van Basic Grey Olivia. De tags zijn Spellbinders Fancy tags die ik doormidden heb gesneden. Nog een beetje bling erop en klaar was de kaart.

De stempel is natuurlijk weer gekleurd met Copics en wel de volgende kleuren: E29-37-33 (boot), R46-35 (kussen), W7-5-3-1 en E02-11 (muizen), B97-95-93 en R85-83-81 (kleding) en als laatste B91 voor het water. Best een hoop kleuren in één afbeelding, maar ik vind hem zelf wel erg lief geworden.

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- Sketch Saturday: Sketch # 141
- Spoonfull of sugar: # 138 Let's see some love
- Stampin' for the weekend: # 3 St. Valentines day
- Allsorts challenge: Wk 89 It must be love love love
- Secret crafter saturday challenge: # 120 Valentine
- Crazy 4 challenges: C4C73 Valentine's day card
- Stamp with fun: # 97 Liebe / love


Nou, had ik dit berichtje net klaar zie ik dat ik een award heb gekregen van Yvonne. Dank je wel hoor Yvonne, altijd leuk om zo in het zonnetje gezet te worden.

-Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster Blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.
- Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank diegene op haar blog voor deze award (da's wel zo aardig!).
- Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).
- Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben het niet nodig.

Ik geef deze award dan ook graag door aan:

- Frea
- Marion
-
Elly

Groetjes allemaal en tot snel,
Marjolein

8 opmerkingen:

 1. Je kaartje is helemaal leuk! Valentijn is inderdaad overal aanwezig, maar dat hoort erbij en is toch wel erg leuk.
  Grappig dat bij de award 'mijn' tekst (da's wel zo aardig en makkie) steeds mee gekopieerd wordt.
  Maarre.... gefeliciteerd natuurlijk!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marjolein, wat een schattig kaartje zeg!! Dat stempeltje is heel lief en wat handig om de tekst mee te buiten met de cirkel. Tja, valentijn is natuurlijk in Nederland niet zo heel erg in, in Amerika is het echt een hype. Ik heb wel voor het DT waar ik in zit een valentijn rozenkaart gemaakt, maar dat is dan ook helemaal Amerika georiënteerd. Heel lief dat je aan mij denkt om deze award door te geven. Ik had 'm al een keer gekregen maar ik ben er weer net zo blij mee. Liefs, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marjolein, dank je wel voor de award. ben er heel blij mee. Ik zal eens even kijken of ik dat hele gebeuren eromheen voor elkaar krijg. Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marjolein, leuk hé, zo'n award. En je kaartje is ook leuk, vooral dat stempeltje, geweldig liefffff.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh this is adorable!
  Your colouring is gorgeous.
  Thanks for sharing the love with us at Allsorts this week.
  Good luck.
  Debs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super romantisch kaartje! Geweldige dig met tkest.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoihoi,
  Sorry dat ik zomaar binnen kom vallen, maar ik lees net dat je bij Jacque's haar sweet candy hebt gewonnen... Ga haar maar snel je adres mailen voor die super mooie candy:-) Gefeliciteerd ermee!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen