woensdag 6 april 2011

Verjaardagskaartje

Ik heb deze week een hoop verjaardagen en ook al heb ik een aantal kaarten op voorraad, die vind ik dan weer net niet bij de persoon passen. Moet deze week dus 4 kaarten maken en dit is de eerste. Deze is voor een klasgenootje van mijn zoon die morgen zijn verjaardag viert.


De stempel is van The Greeting Farm. Ik heb hem natuurlijk weer gekleurd met Copics. Probleem hierbij was wel dat al mijn rode kleuren te fel waren voor het papier. Ik heb dit opgelost door na het kleuren met rood (R59-46-35) er nog een keer met een bruine Copic marker overheen te gaan (E18-15-13). Zo werd de kleur wat minder fel en past het beter. De rest van de kleuren die ik gebruikt heb: YG67-63-61 en E000-50-21-93.

Het papier is Basic Grey Oliver. De versiering komt allemaal uit een nieuwe Spellbinders, Sprightly Sprockets geheten. Echt een super-set om jongens/mannen-kaarten mee te versieren.

De teskt heb ik gestempeld met Versamark inkt en daarna bestrooid met embossing poeder (zilver). Even verhitten met de heat tool en dit is het resultaat. Ik ben wel tevreden over hoe de kaart is geworden.

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- TotallyPaperCrafts: # 60 One for the boys
- Papertake Weekly Challenge: Anything goes

Groetjes allemaal,
Marjolein

6 opmerkingen:

  1. Leuke kaart!! Alles past zo perfect bij elkaar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart Marjolein, en dat stempeltje vind ik ook geweldig.
    Groetjes, Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Great layout for a boy card - comes together really well.
    Thanks for joining in at TPC this week - Good Luck
    Sarah x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Marjolein, nog bedankt voor je berichtje op mijn blog. Dat eitje daar doe ik 'm geen plezier mee hoor, zoet is niet zijn ding hihihi!! De mijne des te meer haha!! Hij ziet nog flink af hoor, hoofdpijnen en heftige pijnstillers! Je kaartje is errug leuk, achtergrond papier vind ik er ook zo goed bij passen. Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige en stoere kaart. De stempel is erg leuk,
    Fijn weekend.

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. what a cute card!! Thanks so much for joining us at Papertake Weekly and I hope you join us again soon!
    hugs, Sharon

    BeantwoordenVerwijderen