woensdag 16 november 2011

Mannenkaart

Die zijn toch over het algemeen een stuk moeilijker te maken, vinden jullie ook niet. Ik grijp toch normaal erg makkelijk naar lintjes en bloemen... Maar vrijdag is een vriend van ons jarig en de voorraad mannenkaarten was op. Vanochtend dus maar even een nieuwe gemaakt.


Eigenlijk ging dit kaartje nog best makkelijk. Ik had op de Kreadoe het paier Off to school van Fancy Pants gekocht. Hier zitten leuke schoolpapiertjes in, maar ook deze met de sneakers. De stempel is gekleurd met Copics (E000-00-21-93, G21-28, R35-27, E42-43-44-47).


De twee knoopjes (je moet toch wat aan versiering op zo'n mannenkaart) zijn gemaakt met een Nellie Snellen Multiframe. De tekst is van Marianne Design en gestempeld met Brilliance Ink. Ik ben pas overgestapt op deze inkt voor teksten omdat ik hem wat duidelijker vind stempelen. Wat gebruiken jullie voor inkt voor je teksten?

Al met al ben ik best tevreden hoe de kaart geworden is. Deze kan morgen op de post, maar ik zal er de komende tijd nog wel wat meer moeten maken voor de voorraad.

Groetjes, Marjolein

2 opmerkingen:

 1. Hoi Marjolein,
  Dit is nou een leuke mannenkaart, niet te veel poespas, maar dat hoeft ook niet met dat papier. Die knoopjes zijn trouwens ook leuk.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een hartstikke leuke mannenkaart. Het papier doet het goed natuurlijk.
  Ik stempel mijn teksten gewoon met memento, maar gebruik ook wel eens distress inkt of goedkope inkt als ik een kleurtje wil. Even oefenen voor het beste resultaat (stevig of juist niet stevig aandrukken) en dan lukt het wel.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen