zondag 13 oktober 2013

Feel Better - Beterschap

Ik heb de smaak weer te pakken van het bloggen....niets leuker dan delen wat je gemaakt hebt. Vanochtend kwam ik de colour challenge tegen op Dynamic duos: The two clour challenge blog. De kleuren voor de lopende uitdaging zijn: So Saffron en Calypso Coral. Kijk, dat zijn nu kleuren waar je met dit donkere weer vrolijk van wordt.

Toen ik later bij het rondneuzen op andere blogs ook nog de uitdaging van CAS on Sunday tegenkwam om een beterschapskaartje te maken, was het idee daar.


Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de stempelsets Sassy Salutations (tekst) en Mixed Bunch (bloem). Verder heb ik ook de bijbehorende punch gebruikt (Blossom punch). Hiermee heb ik de bloem gepuncht uit een stukje afvalpapier. Dit heb ik op mijn kaart gelegd en toen de So Safrron inkt gesponsd als achtergrond. Hierna heb ik met Calypso Coral de bloem eroverheen gestempeld. Verder nog een pareltje en wat vlinders, genoeg om een ziek iemand op te vrolijken zou ik denken.

Ik hoop dat jullie (ook al ben je niet ziek) een beetje vrolijk worden van deze kaart met dit vreselijke weer.

Groetjes,
Marjolein

5 opmerkingen:

 1. Leuke kaart! Fijn dat je meedoet bij CAS on Sunday.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Marjolein! PS, zou je me even willen mailen op erna.logtenberg@gmail.com? Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The butterflies and flowers are so pretty. Lovely card!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This lovely card is sure to make anyone "feel better" :) Thanks so much for playing along with us at Dynamic Duos this week, we sure hope to see you back again!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke kaart hoor bedankt voor je deelname aan CAS on sunday.

  BeantwoordenVerwijderen