woensdag 1 december 2010

De laatste!

Zo dit is dan echt de laatste hoor. Ik ben klaar met de kerstkaarten. Vind het ook wel weer genoeg, kan geen kerststempels meer zien. Deze vind ik trouwens nog wel heel geslaagd. Het stempeltje van Stampavie blijft echt geweldig.


Ik heb voor het eerst mijn nieuwe Nestabilities Lacey Circles gebruikt, die ik dit weekend op het Crea Weekend in Rijswijk heb gekocht. Het designpapier is van Kars evenals de grote bloem. De tekst komt uit een kerst stempelset van het Kruidvat. Ik heb de randen bewerkt met goudkleurige glitter, wel even een werkje maar ik ben erg tevreden met het resultaat.

Hier nog een detail van de glitter op het randje.

Ik zat op het eind zelf ook wel helemaal onder de glitter. Wat dat betreft werken stickles toch altijd wel makkelijk, maar die had ik niet in goudkleurig. Ach het stond ook wel weer feestelijk over de hele tafel en mijn shirt.

Prettige dag allemaal verder en vergeet je niet warm aan te kleden als je naar buiten gaat, want het is echt vreselijk koud.

Marjolein

5 opmerkingen:

 1. Dat is vast een heerlijk gevoel als je klaar bent. Je laatste kaart ziet er weer prachtig uit.
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig stempeltje is dat inderdaad. Enne, afgelopen zondag ging ik pas om 5 uur naar huis, weer allemaal leuke dingetjes rijker natuurlijk.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marjolein, wat een enig kaartje is dit zeg. Leuk hè die nestabilities, jammer dat ze zo duur zijn... Over die trapkaart, ik kan je het bestand mailen maar dan moet ik wel je mail adres hebben, die staat niet in je profiel.
  Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marjolein, ik heb zojuist een blog award gekregen en heb de opdracht om deze aan een aantal mensen door te geven. Graag geef ik de award aan jou door omdat je zo heerlijk enthousiast bent en zulks leuke dingen maakt.
  Liefs, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja, vergeet ik bijna; je moet wel even op mijn blog gaan kijken, daar staat 'ie nl. op en daar staat ook bij wat de bedoeling is. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen