vrijdag 31 december 2010

En alweer gewonnen!

Zo dat is nog eens een goed einde van dit jaar. Zag net op de site van Inge (http://patternedpapercrafts.blogspot.com/) dat ik gewonnen heb met de Friday Sketchers blog hop van vorige week. Ik mag voor € 20,- aan spullen uitzoeken uit de webshop van Card Art. Nou dat is geen probleem, allemaal leuke lintjes en embellishments hebben ze en stempels etc.

Ik wens iedereen een goede jaarwisseling en al het beste voor 2011!

Marjolein

woensdag 29 december 2010

Massa productie

Hè hè, even uitblazen.... Heb gisteravond en vandaag in totaal 20 kaartjes gemaakt, vandaar massa productie. Vanaf 1 januari ga ik naar een nieuw team op mijn werk. En gisteren bedacht ik dat het toch wel leuk zou zijn om mijn oude team te bedanken voor de gezellige tijd en goede samenwerking. Dat moesten dus dank je wel kaartjes worden en wel 20 stuks.

Ik heb ze wel eenvoudig gehouden en dus geen stempels gebruikt die ik moest kleuren. Centraal punt op iedere kaart is de tekststempel Heel erg bedankt. Hiernaast vooral gebruik gemaakt van stanzen en gekleurd papier om de kaartjes af te maken.




















Van de laatste serie heb ik geen overzichtsfoto, maar hier dan wel de 2 mooiste uit de reeks wat mij betreft.



Nu moet ik ze vanavond alleen nog schrijven, zodat ik ze morgen op mijn laatste werkdag van dit jaar kan achterlaten.

Fijne avond allemaal,
Marjolein

woensdag 15 december 2010

Geen kaart, maar een doosje

Heb weer eens wat anders gemaakt dan een kaart. Het is een klein doosje voor waxinelichtjes. Deze keer gemaakt in kerststijl zodat het als een klein cadeautje aan iemand gegeven kan worden met kerst.



















De basis is creme cardstock. Hieruit heb ik het doosje gemaakt. Voor de bodem en de deksel heb ik 2 geschulpte vierkanten uitgesneden met een nestabilities. Het design papier is Country Christmas van Marianne Design. De bloem is ook gemaakt met een creatable van Marianne Design. Het label voor de tekst is uitgesneden met een stans van Nellie Snellen.

Als je het doosje open doet is er plaats voor 4 waxinelichtjes. Ik had nu alleen witte op voorraad, maar wil van de week nog even proberen om rode en/of groene te kopen.


De foto's zijn niet super, maar het was al bijna donker toen ik dit probeerde te fotograferen.

Ik wil met dit doosje meedoen met de volgende challenges:
- Top Tip Tuesday # 14: Christmas Inspired Challenge
- Charisma Cardz # 49: A Christmas Gift
- Fussy and Fancy Friday Challenge: Anything but a card

Groetjes,
Marjolein

zondag 12 december 2010

Taart & kadootjes

Hè, hè, eindelijk weer een kaart gemaakt. Die verrekking in mijn nek heeft me toch echt bijna een week gekost. En nog kan ik niet al te lang achter elkaar achter de computer of knutselen. Maar ik wilde toch echt wel graag weer wat maken, dus hierbij:


Deze kaart is gemaakt naar de sketch van Friday Sketchers. Het gebruikte design papier is van Basic Grey Olivia. De stempel is Balloon Emma van C.C. Design. Ze is ingekleurd met Copics in de volgende kleuren:
- Huid: E50-51-53-93
- Shirt: R81-83-85
- Broek: G21-28 + blender
- Schoenen: W3-5-7
- Haar: E35-YR23-Y23

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- Friday Sketchers # 132: Sketch
- Top Tip Tuesday # 13: Use ribbon
- Creative Card Crew : Anything goes

Groeten,
Marjolein

woensdag 1 december 2010

De laatste!

Zo dit is dan echt de laatste hoor. Ik ben klaar met de kerstkaarten. Vind het ook wel weer genoeg, kan geen kerststempels meer zien. Deze vind ik trouwens nog wel heel geslaagd. Het stempeltje van Stampavie blijft echt geweldig.


Ik heb voor het eerst mijn nieuwe Nestabilities Lacey Circles gebruikt, die ik dit weekend op het Crea Weekend in Rijswijk heb gekocht. Het designpapier is van Kars evenals de grote bloem. De tekst komt uit een kerst stempelset van het Kruidvat. Ik heb de randen bewerkt met goudkleurige glitter, wel even een werkje maar ik ben erg tevreden met het resultaat.

Hier nog een detail van de glitter op het randje.













Ik zat op het eind zelf ook wel helemaal onder de glitter. Wat dat betreft werken stickles toch altijd wel makkelijk, maar die had ik niet in goudkleurig. Ach het stond ook wel weer feestelijk over de hele tafel en mijn shirt.

Prettige dag allemaal verder en vergeet je niet warm aan te kleden als je naar buiten gaat, want het is echt vreselijk koud.

Marjolein