zondag 3 juli 2011

Somtheing old, something new

Dat is de challenge deze week op My Mum's Craft Shop Challenges deze keer. Leuk idee om oude aankopen en je nieuwste te combineren. Ik heb deze kaart gemaakt.


Eens een kaart in een heel andere stijl dan ik gewend ben te maken. Meestal ben ik toch van strak en modern en deze heeft toch een beetje vintage-romantische uitstraling vind ik.


De stempel is van Bildmalarna en die heb ik echt al tijden, maar nog bijna niet gebruikt. Hetzelfde geldt voor het design papier. Dat is Basic Grey Curio, super mooi, maar ik grijp vaak toch naar fellere kleuren, merk ik. Het lint komt van de markt. Allen randjes heb ik oud gemaakt met Distress Inkt Vintage Photo.

Stempel is weer gekleurd met de Copics in de volgende kleuren:
- E95-RV42 en E93-YR00 voor de jurk, ik moest de tweede kleur telkens over de eerste kleur heen gebruiken omdat gebruiken omdat de kleuren anders te helder bleven.
- YG61-BG93-BG96 voor de schoenen
- E41-43-44 voor de hoed
- E000-00-21-R20 voor de huid
- E29 voor het haar

De tekststempel is nieuw en komt uit een cling set van JustRite die ik onlangs gekocht heb. Ook de nestabilities waarmee ik de tekst heb uitgestanst is nieuw,het zijn de Floral Doily Motifs.

Ik wil met deze kaart meedoen met de challenge van:
- My Mum's Craft Shop Challenge: # 12 Something old, something new (The stamp and the design paper are old, the text stamp and the nestability I used to cut it out are both new)

Groetjes allemaal,
Marjolein

4 opmerkingen:

 1. Mooie kaart hoor! Ik hou (ook) wel van een beetje vintage-achtige kaarten. Gave nestabilities ook!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke, romantisch en vintageachtig kaartje!! Een heel warm gekleurd geheel, MOOI!
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm echt enig Marjolein! Je weet het, ik houd wel van vintage en romantisch, maar ik heb nu de laatste twee kaarten ook een keer strak en modern gemaakt, dus ook ik zat buiten mijn comfort zone. Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een prachtige kaart Marjolein. Heel erg mooi in deze kleuren en een superschattige stempel.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen