donderdag 21 juli 2011

Vintage kaart

Zo eindelijk weer een kaartje gemaakt. We hebben er de afgelopen weken een aardige verbouwing opzitten. Alle kozijnen en deuren zijn vervangen door kunststof kozijnen. Nou hoef je dat niet zelf te doen, maar wel moet alles weer schoongemaakt en van gordijnen en lamellen paste ook niet veel meer. Daar ben ik dus druk mee geweest en niet met kaartjes maken.

Vorige week ontving ik voor de eerste keer de cardkit van Simpel Scrappen. Leuk zo'n verrassing als je de envelop open maakt. Deze keer een mooie stapel vintage spulletjes, met papier en plaatjes van Pion Design.


Al het papier, behalve het ribbelkarton onderop de kaart komt uit de cardkit. Ook het jute , de bloem en het plaatje zaten in de kit. Uit mijn eigen voorraad nog 2 brads toegevoegd. De tekststempel komt uit een set van Boekenvoordeel. Alle randjes, de bloem, het jute en het ribbelkarton heb ik geïnkt met Distress Inkt Vintage Photo. De twee knoopjes zijn geen echte knoopjes, maar gestanst uit kraft cardstock met stansen van Marianne Design en Nellie Snellen.

Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van Craft us Crazy: Anything goes.

Ik hoop dit weekend nog een kaartje te maken met spullen uit het pakket.

Groetjes allemaal,
Marjolein

2 opmerkingen:

  1. I love vintage and this is just beautiful.

    Thank you for joining us at Craft Us Crazy.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marjolein, wat een mooi vintage kaartje is dit zeg. Ziet er super uit.
    Groetjes, Yvon

    BeantwoordenVerwijderen