dinsdag 23 augustus 2011

Lil'Bug Emma

Hoi allemaal,

Ben ik eindelijk weer eens. Het gewone leven met werk, school, clubs etc heeft me de afgelopen week zo in beslag genomen dat knutselen er niet van kwam. Gisteravond had ik weer eens rustig de tijd en heb ik deze kaart gemaakt.


Het stempeltje is Lil'Bug Emma van CC Design. Ik heb haar al vaker gekleurd, maar ze blijft zo lief. Ze is gekleurd met de Copics in de kleuren: E000-00-21-R20 voor de huid, Y21-17-38 voor haar pakje, E42-43-47 voor het haar en BG 11 voor haar vleugeltjes.

Het paier komt uit een Six by six paperpad van My Mind's Eye: Blink of an eye. Deze heb ik zaterdag bij Doeading gekocht. Ben weer even lekker weze shoppen,ze hadden zoveel mooi nieuw papier, echt je blijft kwijlen.


De bloemen komen uit een grootverpakking van Petaloo, die ik ook bij Doeading gekocht heb. Het zijn allemaal gewoon gebroken witte bloemen, die je dan zelf kan kleuren. Deze keer heb ik ze met de Copics Airbrush gekleurd in dezelfde kleuren als haar pakje. De hartjes van de bloemen zijn zelfklevende gems van Marianne Design.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Sunday Sketch & Stamp: Sketch # 69
- Craft us crazy: Challenge 15 Anything goes

Groetjes,
Marjolein

3 opmerkingen:

 1. Hoi Marjolein,
  Wat een schatje zeg, vind haar super. Mooi ingekleurd en dat papier is geweldig. Ja, bij Doe@ding weten ze wel wat leuk is.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel lief meisje! Papier is ook geweldig mooi.
  'Moet' nog steeds een keer naar Doe@ding, ga niet uit een soort van zelfbescherming, want ik kan me vast niet inhouden :)

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HOi Marjolein, wat een schitterend kaartje! Leuk kleuren en ik vind die stempel ook errug leuk!! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen