zaterdag 13 augustus 2011

Nieuw achterneefje

Hoi allemaal,

Tijdens onze vakantie kregen we te horen dat er een nieuw achterneefje geboren was, Tim. Thuis lag het geboortekaartje op ons te wachten.


Ik had geen kant en klaar kaartje meer liggen voor een jongetje, dus heb ik er gisteravond een gemaakt, met daarin elementen uit het geboortekaartje.


De stempel is van Darcie's, die heb ik tijdens mijn vakantie gekocht bij Harlekino in Gulpen. Ook de vlaggetjes komen uit deze stempelset. Het gebruikte papier is van Basic Grey Life of the party. Verder nog 2 sterren gestanst met een nestability en 2 brads uit mijn voorraad.


Kleuren heb ik weer gedaan met mijn Copics in de kleuren: YG06 en YG17 voor de blaadjes, YR16 en R46 voor bloemen en E31-23-57 voor het beertje.


Als laatste heb ik nog een bedel met de tekst Joy aan de kaart bevestigd. Deze bedel komt bij mijn vriendin Sandra vandaan die een webshop heeft in sieradenonderdelen en kralen. Maar ze heeft ook heel veel leuke bedels en lintjes, dus ga vooral eens kijken als je wat zoekt: Principessa webshop.

Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van:
- Craft Us Crazy: # 14 Anything goes in August

Ik hoop vandaag nog een kaart klaar te hebben, maar of dat gaat lukken met de kids in de buurt en de vakantiewas nog af te handelen????

Groetjes,
Marjolein

5 opmerkingen:

 1. This card is so cute and cheerful. I love the color combination you used. Great job.

  Thank you for joining us at Craft Us Crazy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och, wat een schatje heb je gemaakt en gefeliciteerd met de kleine aanwinst in de familie.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieverdje! En dat is Tim vast ook.
  Grappig de cm aan de zijkant...

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marjolein, wat een leuk stempeltje, zo vrolijk. En nog gefeliciteerd met je neefje. En wat leuk dat je bij Harlekino bent geweest. Ik heb daar al zo vaak gekocht via Internet maar de winkel is erg ver bij ons vandaan. Wat dat betreft zitten wij hier in bergen op Zoom niet zo best hoor, de betere winkels zitten allemaal een eind hiervandaan. Jee, zit ik hier te typen in mijn hobbykamer, kijk naar buiten en zie me daar toch weer een zwarte lucht hangen. Je wordt er toch moedeloos van dit weer pffff!!! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen