woensdag 9 november 2011

Kerstkaart

Ik zal nu toch echt hard aan de kerstkaarten moeten, anders wordt het niets dit jaar. Heb de afgelopen weken niet veel inspiratie gehad, maar ben dit weekend met mijn dochter naar de Kreadoe geweest en daar kwamen toch weer wat ideetjes op. Deze keer dan ook een kerstkaart met een stempel die ik op de Kreadoe gekocht heb. Het is een stempel van Molly Blooms, een merk dat ik nog niet kende, maar erg leuk...moest me inhouden om er niet meer mee te nemen.


Dit keer is het een eenvoudig kerstkaartje geworden, want ik moet er nog een aanrdig aantal. Het gebruikte papier komt van de Trekpleister en van de Action. De tekst komt uit een set van Boekenvoordeel. Tekst uitgestanst met een Nestability tag en een lintje erdoorheen.


Hier nog een close up van de stempel (Oei, zie nu dat ik niet erg netjes gekleurd heb vandaag...). Ik heb gekleurd met Copics in de volgende kleuren: R27-29, G94-99, C5-7, W00-1, E13 en YR16. Verder nog wat stickels gebruikt op de slinger en wat sterren-bling om de vling in het papier terug te laten komen.

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- Charisma Cardz Challenges: #44 Cutesy projects
- Party Times Tuesdays: #41 Bling it on
- Heart Song Inspirations: #23 Anything goes
- Papertake Weekly: Christmas Card

Ik ga zo proberen nog een kaartje te maken, ik hoop dat ik nu weer wat vaker een berichtje op mijn blog kan plaatsen met nieuwe kaarten.

Groetjes, Marjolein

7 opmerkingen:

  1. Eenvoud siert, mooi kertskaartje en de stempel is LEUK!! Leuk he zo'n beurs, ik wordt er allen altijd zo hebberig van. Suc6 met de cahlenges en met het verder maken van kerstkaarten.
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fabulous Christmas card love the image and the colours. Thanks for joining us at Papertake weekly
    Angie x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een mooie kerstkaart marjolein. Zo komt de volgend vast snel.
    Ik ben nog niet eens begonnen....

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zeker een erg leuke stempel! En kaart! Ben zelf niet naar de Kreadoe geweest, helaas. Nou ja, volgend jaar dan maar. Voor nu: lang leve de webshops.
    Succes met het maken van je kerstkaarten. Ik ben gelukkig al aardig op weg en het helpt inderdaad als je het jezelf niet te ingewikkeld maakt.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk stempeltje Marjolein. Had graag naar de Kreadoe gewild maar ik had mij net 2 weken geleden heerlijk uitgeleefd bij Doe@ding dus dan weet je het wel.
    Groetjes, Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Cute card - love the DP's and sweet penguin.
    Thanks for playing along with us at Charisma this week.
    Good luck.
    Debs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I just love the adorable penguin and the fun papers you have used for this fabulous card. Thanks so much for joining us at Party Time Tuesdays this past week.

    Danie - PTT Design Team.

    BeantwoordenVerwijderen