woensdag 14 september 2011

De eerste kerstkaart van het jaar

Ik had toch zo nog geen zin om aan de kerstkaarten te beginnen. Zou het komen omdat ik nog steeds zit te wachten op een beetje zomer? Maar de sketch deze keer op Christmas Challenges With Sketches (CCWS) was zo leuk dat ik toch maar begonnen ben.

In de afgelopen 2 cardkits van Simpel Scrappen zaten allemaal mmoie nieuwe kerstspulletjes en die heb ik dus ook maar gebruikt.


Het design papier is van My Mind's Eye Lost and Found Christmas. De stempel is nog van vorig jaar en is van Penny Johnson voor Stampavie. In de cardkit zat heel mooi licht kraft cardstock. Dit heb ik gebruikt als basis voor de kaart. Ook de rendieren heb ik met Memento Cacao hierop gestempeld. Vind het wel een leuk effect, een keer niet ingekleurd.


Verder nog wat bloemen en een brad in de vorm van een ster. Eigenlijk een heel simpel kaartje, maar ik vind hem wel geslaagd. En doordat ik de stempel niet ingekleurd heb, was de kaart nog zo klaar ook. Daar mogen er meer van volgen.

Ik doe mee met de challenges van:
- Christmas Cards with sketches: Challenge #9
- Crafty Creations Challenges: #135 Anything but a square

Groetjes,
Marjolein

11 opmerkingen:

 1. My goodness you were quick! Super card love the image. Thanks for joining us at CCWS this time and I hope we see you again soon. Carol DT x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marjolein,
  heel toevallig kom ik op je blog terecht via Christmas Challenges. Wat ben je snel ermee. En het kan wel een simpel kaartje zijn (en die zijn sneller klaar) is hij wel erg mooi geworden. Ga ik zo even verder op je blog sneupen.

  groetjes,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marjolein, nou dat is dan wel meteen een superleuk kerstkaartje geworden. Schattig stempeltje, zelfs ongekleurd haha!! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk geworden, ondanks het niet inkleuren van je stempel. Vind het eigenlijk best mooi. Moet er alleen even aan wennen, je bent zo verwend met al die gekleurde plaatjes, maar vind dit toch ook erg mooi.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed begin: heel leuk kaartje: mooi papier en dito stempel. Geeft mooi effect hoor, het niet inkleuren.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief kerstkaartje, bedankt voor je deelname aan CCWS.

  groetjes Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kaartje Marjolein. Je was er zeer snel bij ;) Leuk dat je meedoet met de challenge bij Christmas Challenges {with sketches}.
  Groetjes, Renata.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schat van een kaartje heb je gemaakt... en heel anders als de stempel niet is ingekleurd. Leuk dat je meedoet met de sketch van CCWS. Tot de volgende keer. Groetjes
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So pretty! Thanks so much for joining in with the challenge at Crafty Creations this week.
  Jenni x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kaartje heb je gemaakt en super leuke stempel.
  Ik heb hem ook pas geleden aangeschaft :-)
  Veel plezier met het meedoen aan CCWS.

  BeantwoordenVerwijderen