woensdag 21 september 2011

Lieve uil

Deze keer weer een ander soort kaartje. Ik merk dat ik af en toe gwoon geen zin heb om een stempel te gaan inkleuren. Dan komt dit soort stempels goed van pas.


Ik heb eigenlijk geen idee meer van welk merk deze stempel is. Hij zat in een klein setje met wat bloemen dat ik ooit gekocht heb. De uil is gestempeld met Memento Rich Cacao, net als de tekst. De tekst is afkomstig uit een set van Darcie's. Het papier op deze kaart is van Pion Design en komt uit de Cardkit van Simpel Scrappen. Het is papier dat ik zelf niet zo gauw zou kopen omdat ik niet zo van het vintage ben, maar het blijkt op dit soort kaarten toch wel heel stijlvol. Ook de bloemenrand is geknipt uit een scrapvel van Pion.

Ik wil met deze kaart meedoen met de volgende challenges:
- Sketch Saturday: Sketch #173
- Papertake Weekly Challenge: Creature comforts

Groetjes,
Marjolein

5 opmerkingen:

 1. Grappig, ik heb zelf ook deze sketch gebruikt. Je kaartje is zeker heel stijlvol, zeker door het mooie papier. Ik grijp ook altijd naar stempels om in te kleuren, maar dat is dus echt niet nodig.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige kaart Marjolein, wat is dat uiltje leukkkk.
  Groetjes, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a great card!
  Wonderful papers and such a cute owl.
  Thank you for playing with us at SS,
  hugs from Maya

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaart is prachtig! Heel stijlvol en iets anders is ook weer erg leuk.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marjolein, wat een prachtige kaart zeg!! Dat papier geeft zo een mooi effect. Ik moet zeggen dat ik het inkleuren stiekem eigenlijk het leukste vind aan kaarten maken, dus ik kleur altijd haha!! Groetjes ,Frea

  BeantwoordenVerwijderen