woensdag 28 september 2011

En dat is twee!

Zowaar, mijn tweede bericht voor vandaag! De kaart van vanochtend (zie dit bericht) had ik maandagavond al gemaakt. Vandaag ondanks het mooie weer toch nog maar even aan de freubel gegaan en dit is het resultaat:


Voor het eerst is het gelukt om een digistamp te gebruiken met mijn Copics. Voorheen ging het altijd vlekken. Nu had ik ergens gelezen om clear embossing poeder te gebruiken met je heatgun na het printen. Dat heb ik nu eens geprobeerd en het werkt! Wel gevaarlijk, want nu kan ik dus ook digistamps kopen.....


Gekleurd heb ik dus met de Copics in vooral heel veel kleuren groen: YG17-21-23-63-97, G99, BG93-96 en verder BG91-93-95-97, E31-93 en W00. Het papier is van Basic Grey Marjolaine. De tekst komt weer uit een set van Boekenvoordeel en het lint is van de Blokker. Verder nog een Spellbinders label voor de tekst, brads van Xenos en nog stickels voor op de cupcake.

Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- Papertake Weekly: Sketch
- Party Time Tuesdays: #35 Anything goes
- Creative Card Crew: Easel Card Challenge

Groetjes,
Marjolein

4 opmerkingen:

 1. Hoi Marjolein, deze kaart is echt geweldig. En idd., het kopen van digistamps is erg verslaven. Het voordeel is wel dat je ze meteen in huis hebt en bovendien kun je de maat aanpassen. Errug handig!! Deze schildpad is in ieder geval super!! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fab card! Thanks for joining us at CCC xx Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk maar uit: als je de digi's eenmaal hebt ontdekt, raak je redelijk verslaafd. Ik vind ze superhandig, want je kan er net wat meer mee dan een 'gewone' stempel.
  Deze digi is echt gaaf. Ook je vorige kaart is leuk. Ik heb die stempel ook in huis, leuk dat ik bij jou kan zien hoe het staat.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh what a fabulous card! Thanks so much for sharing your talents with us at Papertake Weekly and hope you join us for our Birthday Celebration Blog Hop!!
  hugs, Sharon

  BeantwoordenVerwijderen